Sundhed

GODT FOR DIN SUNDHED


Korte - og langkædede umættede fedtsyrer, såsom en række af de omega fedtsyrer der findes i fisk, er såkaldte essentielle fedtsyrer, som vi skal have tilført via kosten, fordi den menneskelige krop ikke selv kan producere dem, og de er vigtige for menneskers sundhed.


De enkelt og flerumættede fedtsyrer er vigtige strukturelle komponenter i cellemembranerne og bidrager til forskellige membran funktioner. Forskning og internationale organer så som WHO (World Health Organization) og EFSA (Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet) baserer sine anbefalinger for indtag af de sunde fedtsyrer fra fisk, på vedligeholdelse af et sundt hjerte, normal hjernefunktion og et godt syn (jf. forordning (EF) 432/2012*.). Herudover forskes der løbende i en række på en række andre områder, der forbinder indtagelsen af enkelt og flerumættede fedtsyrer med vigtige funktioner for menneskers sundhed.DET HELE I ECOLOMEGA®


De vigtigste Omega-3 umættede fedtsyrer i kosten; Alpha-linoic acid (ALA), eicosapentaensyre (EPA), docosahexaensyre (DHA), docosapentaensyre (DPA) findes alle i Ecolomega®, som herudover også indeholder en bred vifte af andre sunde fedtsyrer (omega-6, omega -7, omega-9 og omega-11), i en komplet og "whole food" fiskeolie, der ikke kun leverer omega-3 fedtsyrer, men også alle de andre fedtsyrer og opløselige vitaminer og mineraler der naturligt findes i fisk.


Hvis du ikke spiser fisk 2-3 gange om ugen, er daglig indtagelse af Ecolomega® fiskeolie et godt tilskud til din kost, som sikrer at du får gavn, af alle de sunde fedtsyrer der naturligt findes i fisk.
* Ref. Kommissionens forordning (EF) 432/2012

EPA (Eikosapentaen syre) og DHA (Dokosahexaen syre) bidrager til normal hjertefunktion, ved daglig indtagelse af 250 mg (kombineret).

DHA (Dokosahexaen syre) bidrager til at vedligeholde et normalt syn og en normal hjernefunktion, ved en daglig indtagelse på 250 mg.

ALA (Alfa linolen syre) bidrager til at vedligeholde et normal kolesterolindhold i blodet, ved daglig indtagelse af 2 gram.