Danish

GODT FOR DIT

HJERTE, HJERNE & SYN


LÆS MERE

FRISK

FISKEOLIE


LÆS MERE

HØJ KVALITET

OG RENHED


LÆS MERE

MILJØVENLIG OG

100% SPORBAR


LÆS MERE

Frisk og helt naturlig fiskeolie


For at sikre fremstilling af en fiskeolie, hvor man bevarer alle de sunde fedtsyrer (omega-3, omega-6, omega-7, omega-9 og omega-11) samt de opløselige vitaminer og mineraler der findes i fisk, har man brug for helt friske råvarer, behandlet skånsomt og naturligt.


Ecolomega er en frisk og helt igennem naturlig fiskeolie, skånsomt udvundet fra minutfriske råvarer i en naturlig proces uden anvendelse af opløsningsmidler, kemikalier og tilsætningsstoffer.


Læs mere…

Ecolomega er det foretrukne valg af personlig træner og kostvejleder, Louise Hallundbæk. Læs mere om Hallundbæk Fitness på Fitness Vejle.

Hvorfor er fisk vigtigt for dig?


Korte - og langkædede umættede fedtsyrer, såsom en række af de omega fedtsyrer der findes i fisk, er såkaldte essentielle fedtsyrer, som vi skal have tilført via kosten, fordi den menneskelige krop ikke selv kan producere dem, og de er nødvendige for menneskers sundhed


Hvis du ikke spiser fisk 2-3 gange om ugen, kan et daglig tilskud af Ecolomega® fiskeolie være et godt tilskud kosten, som sikrer at du får gavn af alle de sunde fedtsyrer der naturligt findes i fisk.


Læs mere…