Kvalitet

Share:


FRESH NATURAL FISHOIL

HØJ KVALITET OG MEGET RENEcolomega® fiskeolie analyseres og kontrolleres i henhold til det højeste standarder for olier og fedtstoffer, af hensyn til kvalitet og forbrugersikkerhed..


Ecolomega® fiskeolie laves kun fra helt friske fødevaregodkendte råvarer af højeste kvalitet, hvilket resulterer i en helt naturlig fiskolie med ekseptionelle resultater på renhed og friskhed.RENHED


Ecolomega® udvindes fra dansk ferskvandsørred, som lever i helt rent vand. Vandet pumpes op fra jorden og recirkuleres kontinuerligt, for at beskytte miljøet og holde fiskene sunde. Af samme grund, er niveauet af forurenende stoffer som tungmetaller, PCB og dioxiner ekstremt lavt, eller endda ikke detekterbart.

FRISKHED


En fisk begynder sin nedbrydningsproces, så snart den ikke længere er i live. Nøglen til at opnå en høj kvalitet fiskeolie, der ikke lugter eller smager grimt, er helt friske råvåre og kort, skånsom proces.

Friskhed måles ved oxidation parametrene peroxidtal og anisidintal, og beregnes som (samlede oxidation) værdien TOTOX. Oxidationsmålingerne i Ecolomega® er ekstremt lave, hvilket betyder, at produktet er meget friskt.


GOOD FOR YOUR

HEART, BRAIN & VISION

Proby Ingredients A/S

Slagterivej 2 .  DK-7200 Grindsted